Skip to content

Încep cursurile de instruire a farmacistilor care doresc să se implice în activitatea de vaccinare în farmacii

  “În urma publicării Ordinului nr. 3262/2022 privind vaccinarea în farmacii, universitățile care au facultăți de medicină și farmacie din România se organizează pentru realizarea instruirii farmaciștilor care vor dori să se implice în această activitate de prevenție.

  Farmaciștii implicați în programul pilot de vaccinare vor putea urma cursurile de pregătire postuniversitară în vaccinarea împotriva gripei sezoniere (pregătire teoretică și practică) în care lectori vor fi cadre didactice cu specialitățile prevăzute în ordin.

  Fiecare dintre universități va anunța pe site-ul propriu condițiile de înscriere la curs, perioada și modul de desfășurare pentru a fi accesibile colegilor interesați.

  Dorim succes acestei acțiuni, care este primul pas din punerea în practica zilnică a profesioniștilor!”

  Asociația Decanilor Facultăților de Farmacie


  UMF ”Grigore T. Popa” Iași anunță organizarea cursurilor de pregătire postuniversitară (pregătire teoretică și practică) pentru vaccinarea împotriva gripei sezoniere.

  Cursul se va desfășura în perioada 07.11-16.11.2022, iar perioada de înscriere este 27.10 – 03.11.2022. Pentru detalii vă rugăm să accesați site-ul instituției https://www.umfiasi.ro/ro/noutati/Pagini/Pregătirea-farmaciștilor-pentru-serviciul-farmaceutic-de-vaccinare-a-populației-împotriva-gripei-sezoniere.aspx